Nazik İlkokulu
Nazik Köyü/Ahlat

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında çağdaş uygarlık düzeyinde adaletli, onurlu, dürüst, lider bir Türkiye için adaletli, onurlu, dürüst ve lider bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.YY´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırıyoruz. Biz öğrencilerimizin daha akılcı daha mantıklı davranmaları, düşünmelerini ve düşünceden yararlanmalarını, yaşam kalitelerini geliştiriyoruz. Biz Ulu Önder ATATÜRK´ün "BÜYÜK TÜRKİYE" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştiririz.

Normal Öğretim

Soba

Bitlis´e 90 km, Ahlat´a 35 km uzaklıktadır.